середа, 10 вересня 2008 11:04

Протест Руїса розсмішив команду Валуєва

Один з керівників промоутерської компанії SauerlandEvent, що представляє інтереси Ніколая Валуєва назвав сміхотворною вимогу Джоні Руїса анулювати результат бою з росіянином. 9 вересня американський боксер зажадав відібрати у Валуєва титул чемпіона WBA (Всесвітня боксерська асоціація) і провести матч-реванш, повідомляє інтернет-видання fightnews.com.

Претензії Руїса полягають в тому, що судді його бою з Валуєвим допустили декілька помилок. Зокрема, американець вважає, що в другому раунді рефері повинен був відлічити росіянинові нокдаун, хоча сам Валуєв стверджує, що він втратив рівновагу не через удар Руїса, а через те, що посковзнувся.

Виконавчий директор SauerlandEvent Кріс Майер назвав заяву американця і його команди сміхотворною і образливою для WBA. Майер відзначив, що два бої Руїса з Валуєвим (ці боксери зустрічалися також в грудні 2005 року) показали, що американець не зміг би послати росіянина в нокдаун, навіть якщо Валуєву "скути руки за спиною наручниками".

Майер також спростував звинувачення Руїса в тому, що секунданти російського боксера знали поточний рахунок бою по ходу поєдинку, що заборонено правилами. Керівник SauerlandEvent заявив, що Валуєву не варто побоюватися протесту суперника, і відзначив, що Руїс просто не уміє програвати.

Бій Валуєв - Руїс відбувся 30 серпня в Берліні. За підсумками 12 раундів всі три арбітри віддали перемогу росіянинові, виставивши очки 114:113, 116:111 і 116:113. Таким чином, Валуєв повернув собі титул чемпіона WBA у важкій вазі.

Зараз ви читаєте новину «Протест Руїса розсмішив команду Валуєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі