вівторок, 07 жовтня 2008 20:30

Протасову потрібні нові футболісти

Український фахівець Олег Протасов, який підписав трирічний контракт з краснодарською "Кубанню", прокоментував новий поворот в своїй тренерській кар"єрі:

"Після відставки в "Дніпрі" у мене було декілька пропозицій, але я зупинив свій вибір на "Кубані". Мені здався цікавим і перспективним цей проект. Зараз всі наші думки пов"язані з поверненням колективу в Прем"єр-лігу. Сподіваюся, це відбудеться вже цього року.

Про цілі на подальше майбутнє поки наочно говорити не має сенсу: нове завдання слід ставити тільки після вирішення поточної. І після серйозного доукомплектування, в якому, безумовно, має потребу краснодарська команда. Прагнутимемо не тільки вийти в Прем"єр-лігу, але і закріпитися там", - розповів він.

Нагадаємо, що допомагати Протасову в його роботі буде колишній тренерський штаб "Кубані", в який війде ще один тренер Нікос Карідас, який раніше працював з Олегом Валерійовичем в "Олімпіакосі" і "Дніпрі".

За 6 турів до закінчення першості, краснодарська "Кубань" йде на другому місці першого російського дивізіону, на 6 очок випереджаючи "Камаз" і "Урал".

terrikon

Зараз ви читаєте новину «Протасову потрібні нові футболісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі