вівторок, 02 вересня 2008 13:01

Протасов побоявся очолити незнайому команду перед Лігою чемпіонів

Екс-тренер дніпропетровського "Дніпра" Олег Протасов відмовився очолити чемпіонів Румунії "Клуж".

У Румунії йому пропонували зарплату 700 000 євро на рік, що майже відповідає тій сумі, яку він отримував в "Дніпрі". Проте, Олег Валерійович не ризикнув прийняти керівництво незнайомою командою за два тижні до старту Ліги чемпіонів.

На стартовий матч групового раунду з "Ромою" румун виведе італієць Мауріціо Тромбетто, який працював асистентом попереднього наставника "Клужа".

Про це Сегодня-спорт повідомило джерело, близьке до керівництву "Клужа". Не виключено, що до кандидатури Протасова повернуться у разі невдалого старту в Лізі чемпіонів.

Нагадаємо, що керівництво румунського "Клужа" відправило до відставки головного тренера команди Іоана Андоне, за якого клуб виграв чемпіонат і кубок країни. У вересні "Клуж" дебютує в груповому етапі Ліги чемпіонів, де суперниками румун стануть англійський "Челсі", італійська "Рома" та французький "Бордо". З шести стартових матчів чемпіонату Румунії цього сезону "Клуж" виграв лише два, а ще два звів внічию і в результаті займає лише 11-е місце в турнірній таблиці.

Зараз ви читаєте новину «Протасов побоявся очолити незнайому команду перед Лігою чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі