четвер, 20 березня 2008 13:04

Промоутер Пітера почав підготовку до бою з Віталієм Кличком

Промоутер чемпіона світу у суперважкій вазі за версією WBC Семюела Пітера Діно Дува заявив, що він почав займатися підготовкою бою нігерійського боксера з українцем Віталієм Кличком. Цей поєдинок був санкціонований WBC тиждень тому - після перемоги Пітера над Олегом Маскаєвим.

Строки і місце проведення бою Пітера з Кличком-старшим поки не відомі. Вони будуть визначені, коли команди боксерів підпишуть контракт на проведення матчу. Дува зазначив, що Пітер мріє провести чемпіонський поєдинок у себе на батьківщині в Нігерії і вважає, що цей бій стане головною спортивною подією в історії його країни і Африки.

Крім того, промоутер Пітера розповів, що перед його підопічним стоїть завдання стати абсолютним чемпіоном світу у суперважкій вазі. В майбутньому Дува хотів би організувати для нігерійського боксера бій з Володимиром Кличком, який в цей час володіє титулами за версіями IBF і WBO.

Семюел Пітер став чемпіоном WBC 8 березня, нокаутувавши росіянина Олега Маскаєва. Віталій Кличко, який не виходив на ринг з грудня 2004 року, володіє титулом "почесного чемпіона" WBC. У січні 2007 року Кличко-старший оголосив про повернення на ринг, автоматично отримавши право на бій з діючим чемпіоном.

Lenta Ru

Зараз ви читаєте новину «Промоутер Пітера почав підготовку до бою з Віталієм Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі