четвер, 22 липня 2021 08:53

Промоутер Джошуа похвалив Усика

Промоутер Джошуа похвалив Усика
Олександр Усик перейшов у суперважку категорію у 2019 році. Фото: УНІАН

Промоутер чемпіона світу за версіями WBA, WBO і IBF в суперважкій вазі Ентоні Джошуа Едді Хірн похвалив українського боксера Олександра Усика.

За словами промоутера, не кожен боксер зважиться боксувати проти Джошуа.

"Якщо чесно, я думаю, що Джошуа потрібно висловити величезну повагу. Я знаю, що він мій підопічний, а я його промоутер. Але мені здається, що він вчергове погоджується змагатися з усіма охочими. Не так багато людей хочуть битися з Олександром Усиком. Це черговий обов'язковий претендент, з яким погодився побитися Джошуа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кличка є опція реваншу з Ф'юрі – промоутер

Я знаю, що ми постійно називаємо ці імена, але подивіться на резюме Джошуа: Ділліан Вайт, Чарльз Мартін, Ерік Моліна, Домінік Брізіл, Володимир Кличко, Карлос Такам, уніфікація з Джозефом Паркером, обов'язковий захист з Олександром Повєткіним, Енді Руїс , знову Енді Руїс, Кубрат Пулєв та Олександр Усик. Це його серія.

Я завжди говорив, що Джошуа - боєць, який готовий битися де завгодно і з ким завгодно. Він бажає боротися з найкращими і ставати кращим. Він постійно розвивається. Це приголомшливий бій, один з найкрутіших у надважкій вазі. Захоплюючий поєдинок, який покаже великі цифри. Я вірю, що Джошуа - найкращий суперважковаговик світу", - сказав Хірн в інтерв'ю YouTube-каналі iFL TV.

Бій між Олександром Усиком та Ентоні Джошуа відбудеться 25 вересня в Лондоні на домашній арені "Тоттенегма".

Усик матиме можливість заволодіти трьома чемпіонськими поясами, якщо переможе Джошуа. Для українця це буде третій бій в суперважкій категорії. У попередньому поєдинку Усик здолав Дерека Чісору одноголосним рішенням суддів.

Зараз ви читаєте новину «Промоутер Джошуа похвалив Усика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі