середа, 06 квітня 2011 18:26

Програму Олімпіади в Сочі поповнять шість нових дисциплін

Програму Олімпіади в Сочі поповнять шість нових дисциплін

Шість нових спортивних дисциплін поповнять програму зимових Олімпійських ігор у Сочі в 2014 році, повідомив у середу Міжнародний олімпійський комітет (МОК).

У їх число увійшли жіночі стрибки з трампліну, командні змагання в фігурному катанні та санному спорті, чоловічий і жіночий хаф-пайп, а також змішана біатлонна естафета.

У найближчі місяці експерти МОК будуть спостерігати ще за декількома видами і, можливо, ухвалять рішення про їх включення в олімпійську програму, передає слова представника комітету Крістоф Дюбі. Серед цих видів значаться слопстайл у фристайлі і сноуборді, а також командний турнір у гірськолижників.

Таким чином, кількість розігруваних комплектів нагород на Іграх у Сочі, щонайменше становитиме 92 проти 86 у Ванкувері-2010. Цікаво, що жіночі стрибки з трампліну вже намагалися включити в програму Ігор-2010, однак тоді МОК відповів відмовою. Прихильники змін вказували на те, що у всіх інших дисциплінах жінки борються за нагороди.

Зараз ви читаєте новину «Програму Олімпіади в Сочі поповнять шість нових дисциплін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі