середа, 26 листопада 2008 19:57

Прогнози фахівців на матч "Шахтар" - "Базель"

Свій прогноз на сьогоднішній матч "Шахтар" - "Базель" дали футбольні тренера Сергій Шевченко і Сергій Юран, а також нападаючий Олег Ящук.

Сергій Юран (головний тренер ФК "Хімки") 2:0

"Впевнений, "Шахтар" без особливих проблем здолає "Базель". У гірників якісніший підбір футболістів плюс досвідчений тренер. Вони зможуть побудувати гру так, щоб не дати швейцарцям можливості навіть продихнути.

Головне - не допустити грубих помилок в обороні. Не повинна зволікати з голом і донецька атака, оскільки ближче до фіналу забити буде складніше..."

Сергій Шевченко (головний тренер ФК "Ігросервіс") 3:1

"Шахтар" вище класом і на даний момент сильніший за швейцарців, тому перемогти повинен обов"язково. А забити гірники можуть як мінімум три голи, ну і, можливо, один пропустять... Відпускати такого суперника, як "Базель", амбітним донеччанам недозволенно! Інакше всі євростарання підуть прахом..."

Олег Ящук (форвард "Серкль-Брюге") 1:1

"Боротьба за місце в Кубку УЄФА - справа серйозна, і швейцарці просто так не віддадуть в Донецьку бажану перемогу. Гірникам необхідно це враховувати. Рідні стіни в даному випадку не дуже-то і допоможуть "Шахтареві". Вважаю, що в нинішньому своєму стані наша команда не зможе перемогти. Швидше за все, матч закінчиться нічиєю."

terrikon

Зараз ви читаєте новину «Прогнози фахівців на матч "Шахтар" - "Базель"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі