середа, 17 вересня 2008 10:45

Прогнози фахівців на матч "Динамо" - "Арсенал"

Олександр Іщенко

ДИНАМО - АРСЕНАЛ - 2:1
Складно дати однозначну відповідь, все-таки "Динамо" доведеться змагатися з одним з лідерів англійського футболу, який володіє непоганим підбором виконавців. Крім того, "Арсенал" зараз, як мовиться, на ходу. Але, на мій погляд, у киян є реальний шанс після дворічної паузи перемогти. Принаймні, рідні стіни і настрій підопічних Юрія Сьоміна повинні зіграти істотну роль в підсумковому результаті.

ПОРТУ - ФЕНЕРБАХЧЕ -0:1
Португальці зараз переживають не кращі часи. А у "Фенербахче" достатньо стабільний склад плюс в команді відбулася зміна тренера, яка повинна позитивно позначитися на самовіддачі виконавців. Вважаю, туркам буде непросто - в гостях вони виступають не так сильно, як вдома, де мають божевільну підтримку уболівальників, але все таки з мінімальною перевагою, думаю, здолають "Порту".

Юрій Дячук-Ставицький

ДИНАМО - АРСЕНАЛ -1:1
Якщо динамівці не пропустять в перших 15-20 хвилин, то у них буде шанс добитися непоганого для себе результату. Звичайно, розраховувати на перемогу в матчі з "Арсеналом" буде складно, та все ж... Як українець, я переживатиму за киян, і, враховуючи силу суперника, думаю, нас би цілком влаштував рахунок 1:1.

ПОРТУ - ФЕНЕРБАХЧЕ - 2:1
На користь португальської команди говорить тільки те, що вони грають в рідних стінах. Якщо "Порту" не перемагатиме удома, то їм в цьому розиграші нічого робити. У "Фенербахче" зараз зібралися дуже сильні футболісти, але не думаю, що турецькій команді вдасться перемогти в гостях.

Володимир Безсонов

ДИНАМО - АРСЕНАЛ - 2:1
Останні ігри динамівців в чемпіонаті країни і Лізі чемпіонів показали, що вони знаходяться "на ходу". Для вирішення найбільших завдань кияни, правда, ще не дозріли, але, навіть, не дивлячись на те, що їм протистоятиме серйозний суперник, перемогти з мінімальним рахунком можна.

ПОРТУ - ФЕНЕРБАХЧЕ - 2:0
У цій парі теж буде вагомим чинник свого поля. Плюс рівень португальського чемпіонату, вважаю, вище турецького, що також повинне відбитися на підсумковому рахунку.

Віталій Пушкуца

ДИНАМО - АРСЕНАЛ -1:1
Нинішнє "Динамо" і торішнє - це, як говорять одесити, дві великі різниці. Юрієві Сьоміну за відносно короткий проміжок часу вдалося з того ж "тесту" сліпити, по суті, нову команду, якій, як показали матчі з московським "спартаком", по зубах міцні європейські "горішки". Думаю, із зручним англійським суперником (пам"ятаєте, як в 1998-м "Динамо" двічі відібрало окуляри у лондонців -3:1 удома і 1:1 - в гостях?) кияни зіграють як мінімум на рівних. А того і дивися...

ПОРТУ - ФЕНЕРБАХЧЕ - 2:0
Перевага португальської команди над стамбульською, вважаю, ні у кого не викликає сумнівів. Я вже не говорю про те, що "Порту" грає в рідних стінах, а удома, як відомо, вони дуже допомагають. Словом, з фаворитом цієї пари все гранично ясно. На порядку денному єдине питання: "З яким саме рахунком виграє тріумфатор Ліги чемпіонів-2003/04?".

Олександр Севидов

ДИНАМО - АРСЕНАЛ - 1:1
Хоч "Арсенал" і є фаворитом цієї пари, але в Києві ризикувати не почне. Нічия на полі досить серйозного суперника в особі "Динамо", думаю, їх не розладнає. Головне, щоб наші хлопці відіграли на своєму рівні і не дозволили суперникові відчувати себе привільно.

ПОРТУ - ФЕНЕРБАХЧЕ - 2:0
У Португалії зустрічаються дві дуже технічні команди з абсолютно рівними шансами на вихід з групи. Що стосується безпосереднього цього матчу, то в нім успіху, на мій погляд, доб"ються господарі - футболісти "Порту".

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Прогнози фахівців на матч "Динамо" - "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі