Ексклюзиви
вівторок, 21 жовтня 2008 10:06

Прогноз фахівців на результат матчу Порту-Динамо

Відомі українські тренери спробували передбачити результат матчу 3 тури Ліги чемпіонів між "Порту" і "Динамо".

Сергій Ковалець

ПОРТУ-ДИНАМО - 2:1
"Порту" - команда граюча. Декілька останніх років вона стає володарем золотих медалей в своїй країні, та й в розіграші Ліги чемпіонів виступає досить стабільно. А стабільність у футболі часто є запорукою успіху. Свою перевага в грі на рідному стадіоні, "Порту" продемонстрував вже в першому матчі групового турніру з "Фенербахче", вигравши 3:1. У "Динамо" ж в Лізі чемпіонів трапляються перепади, хоча не можна не відзначити той факт, що Юрій Сьомін зумів навести лад. Але як би там не було, а досвід і стабільність португальців може позначитися. Проте, незважаючи на прогноз, сподіваюся на позитивний результат для "Динамо".

Олександр Севидов

ПОРТУ-ДИНАМО - 2:1
Думаю, на даний момент фаворитом в цій грі є "Порту". Це унікальна команда: майже щороку вона продає за великі гроші своїх провідних гравців, і при цьому весь час не тільки тримається в лідерах португальського футболу, але і достатньо упевнено виступає в єврокубках. Я недавно проглядав статистику "Порту" і можу сказати, що це команда з хорошим потенціалом. У Португалії "Динамо" буде дуже важко поповнити свій очковий запас. У рідних стінах "Порту" демонструє якісний футбол, який є для глядачів вельми привабливим.

Віталій Шевченко

ПОРТУ-ДИНАМО - 1:1
Мені б дуже хотілося, щоб "Динамо" зіграло в Португалії внічию. Цей результат з урахуванням виїзного характеру поєдинку, думаю, був би для динамівців непоганим підсумком. Якщо в національному чемпіонаті у команди Юрія Сьоміна справи йдуть непогано, то в Лізі чемпіонів змагатися куди складніше. Особливо з таким суперником, як "Порту". Це хороша команда, яка відрізняється непоступливістю на своєму полі.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Прогноз фахівців на результат матчу Порту-Динамо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути