понеділок, 09 грудня 2013 10:28

Привіт від Фернандіньо: "Шахтар" прибув у Манчестер на матч з "МЮ"
18

Фото: ФОТО: shakhtar.com

8 грудня літак з футболістами і тренерським штабом "Шахтаря" на борту вирушив до Англії. На матч Ліги чемпіонів з "Манчестер Юнайтед" полетіли наступні гравці:

воротарі: Андрій П'ятов, Антон Каніболоцький;

захисники: Ярослав Ракицький, Дмитро Чигринський, Олександр Кучер, В'ячеслав Шевчук, Даріо Срна, Сергій Кривцов;

півзахисники: Ілсіньо, Томаш Хюбшман, Тарас Степаненко, Бернард, Дуглас Коста, Алекс Тейшейра, Фред, Фернандо, Тайсон;

нападники: Едуардо, Луїс Адріано, Факундо Феррейра.

Разом з першою командою на матч Юнацької ліги УЄФА відправився також "Шахтар" U-19. Підопічних Валерія Кривенцова в Манчестері чекає не менш важливе і відповідальне протистояння . Юні "гірники" відлетіли в такому складі:

воротарі: Богдан Сарнавський, Ярослав Ставицький;

захисники: Василь Сагайдак, Ігор Кирюханцев, Едуард Соболь, Олександр Філін, Тарас Качараба, Микола Матвієнко;

півзахисники: Олександр Зінченко, Микита Адаменко, Ростислав Русин, Артем Габелок, Бека Вачіберадзе, Олександр Зубков, Віктор Коваленко, В'ячеслав Танковський;

нападники: Андрій Борячук, Артур Міранян.

Після перельоту тривалістю в чотири з гаком години літак з тренерським штабом і гравцями "Шахтаря" приземлився в аеропорту Манчестера.

В дорозі "гірники " проводили час цілком звично: сон, спілкування, фільми та музика. Після прибуття до Англії команда пройшла всі належні паспортні процедури, занурилася в автобус і відправилася в готель.

Додамо, що ввечері в готель, в якому "Шахтар" зупинився в Манчестері, приїхав Фернандіньо. За кілька годин до вильоту в Мюнхен на матч з "Баварією" півзахисник "Манчестер Сіті" викроїв час, щоб побачити своїх колишніх партнерів по команді.

Зараз ви читаєте новину «Привіт від Фернандіньо: "Шахтар" прибув у Манчестер на матч з "МЮ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі