четвер, 10 липня 2008 13:11

Привалова хоче бігти на четвертій Олімпіаді

Знаменита російська легкоатлетка, 39-річна олімпійська чемпіонка Ірина Привалова сподівається поїхати в Пекін на свою четвертую Олімпіаду, повідомляє РІА "Новости".

Привалова не виступала на серйозному рівні майже вісім років - з Олімпіади-2000 в Афінах, де вона завоювала золоту медаль на дистанції 400 метрів з бар"єрами. Але на Ігри-2008 Ірина хоче відібратися в своїй улюбленій дисципліні - "гладкій" стометрівці. Передолімпійські змагання у легкоатлетів пройдуть 17-20 липня на чемпіонаті Росії в Казані.

"Я все ще не наситилася змаганнями, - заявила Привалова, мати трьох дітей (у віці 20, шести і двох років). - При цьому мій світогляд небагато помінявся. Мені більше не потрібні перемоги за всяку ціну. Я не примушую себе неодмінно виграти або завоювати медаль. Мені просто доставляє насолоду дух суперництва".

"Відібравшись на Ігри до Пекіна, я відчуватиму себе переможницею. Виграш медалі на Олімпіаді я прирівнюю до дива", - додала Привалова.

Втім, росіянку може переплюнути 48-річна уродженка Ямайки Мерлін Отті, яка нині представляє Словенію. Знаменита бігунка, дев"ятиразовий призер Олімпійських ігор (жодної золотої медалі) планує брати участь в національному відборі, щоб поїхати на свою восьму Олімпіаду.

Зараз ви читаєте новину «Привалова хоче бігти на четвертій Олімпіаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі