неділя, 19 вересня 2021 10:37

Принц хоче купити легендарний футбольний клуб

Принц хоче купити легендарний футбольний клуб
В "Сент-Етьєні" давно немає гравців рівня Платіні. Фото: Reuters

Камбоджійський принц Нородом Равічок зробив пропозицію в розмірі € 100 млн за покупку клубу "Сент-Етьєн", що виступає у вищому дивізіоні чемпіонату Франції. Про це повідомляє Get French Football News з посиланням на La Parisien.

Правління клубу ще не відповіло на пропозицію фірмі, яка як раз займалася пошуком інвестора для клубу. Обговорення можуть початися в найближчі дні, ця пропозиція стала для керівництва несподіванкою з урахуванням поточної фінансової ситуації.

Нородом вважається загальновизнаним франкофілом, а його дідусь був другом колишнього президента Франції Шарля де Голля. Принц є фанатом футболу і, як повідомляється, сподівається продовжити давні зв'язки між Францією і Камбоджею, взявши під контроль один з історичних клубів французького футболу.

У поточному сезоні "Сент-Етьєн", набравши 3 очки в 6 турах, займає передостаннє, 19-е місце в турнірній таблиці чемпіонату Франції. Минулого літнього трансферного вікна клуб не зумів придбати жодного гравця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тухель ощасливив свою хатню робітницю

"Сент-Етьєн" - десятиразовий чемпіон Франції, фіналіст Кубка чемпіонів 1976 року. До переходу в "Ювентус" за клуб грав триразовий володар "Золотого м'яча" Мішель Платіні.

Зараз ви читаєте новину «Принц хоче купити легендарний футбольний клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі