пʼятниця, 09 листопада 2007 10:34

Президент Швейцарії залишився у захваті від Ісінбаєвої

8 листопада, на прийомі в посольстві Швейцарії у Москві, присвяченому найбільш значущим культурним і спортивним подіям Швейцарії, знаменита російська спортсменка, рекордсменка світу в стрибках з жердиною Олена Ісінбаєва зустрілася з президентом Швейцарської Конфедерації Мішлін Кальмі-Рей, повідомляє "Весь Спорт".

Президент прибула до Росії з робочим візитом і сьогодні зустрінеться з Володимиром Путіним. На прийомі в посольстві Кальмі-Рей виголосила урочисту промову, а потім з цікавістю познайомилася зі всіма подіями, представленими в Top Events of Switzerland: Джазовим фестивалем у Монтре, турніром з гольфу в Кра-Монтані, Білими скачками в Санкт-Моріці, Виставкою мистецтва в Базелі і легкоатлетичним турніром Weltklasse Zurich у Цюріху.

Біля стенду Weltklasse Zurich президента Швейцарії зустрічали Олена Ісінбаєва і голова маркетингового відділу турніру Крістоф Йохо. Мішлін Кальми-Рей поглянула на рекламний плакат із зображенням Ісінбаєвої у момент стрибка, на живу Олену поряд - у витонченому наряді, з новою зачіскою, і вигукнула: "Невже це ви?! І там, і тут - одна і та ж людина?!" Після невеликої фотосесії Мішлін Кальми-Рей пояснила.

- Я вперше в житті побачила Олену і дуже рада цій зустрічі! Спорт - важлива складова співпраці між нашими країнами. Ми завжди раді бачити у наший країні російських спортсменів і уболівальників.

Зараз ви читаєте новину «Президент Швейцарії залишився у захваті від Ісінбаєвої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі