пʼятниця, 27 липня 2007 12:07

Президент "Карпат" Димінський відкрито назвав український футбол корумпованим

Львівські "Карпати" вимагають призначити на два принципові матчі команди іноземних суддів. Про це повідомив почесний президент клубу Петро Димінський.

За словами Петра Димінського, львівський клуб "не може довірити  обслуговування цих матчів українським арбітрам." На які саме матчі потрібно призначити іноземних суддів, Димінський не каже, інформує www.champion.com.ua.

- У нашому футболі відбуваються вкрай негативні явища, особливо, в суддівському корпусі.   Ні, я жодному разі не хочу сказати, що "Карпати" програли "Таврії" лише через погане суддівство. Хоча гол Ковєля був чистий. Нас хвилює українське суддівство в цілому. Мабуть, судді не розуміють, що футбол - це явище, в яке окремі люди вкладають десятки мільйонів  доларів. Люди хочуть бачити виставу. Цікаву виставу. Але як ця вистава може бути цікавою,  коли за дві-три хвилини суддя свистить по 15 разів? Наші судді просто не дають розвиватися  українському футболу! Ми будемо вимагати повністю відсторонити Швецова, який працював на матчі  "Таврія" - "Карпати", від суддівства у чемпіонаті.

Судді хочуть, щоб їм більше  платили? Вважаю, що вони не заслуговують і того, що отримують зараз. Навіть якщо платити  їм в 10 разів більше - судити вони краще не почнуть. Наш футбол корумпований. І всі про це знають. Доля матчів вирішується в перервах. І про це теж усі знають. Що робити? Я пропоную  вихід вже три роки - це створення Прем"єр-ліги. Однак це питання постійно гальмується. 

Значить, комусь така організація не вигідна. Зараз я можу сказати одне - ми звернемося до  ПФЛ та ФФУ, щоб два принципові матчі "Карпат" судили іноземні арбітри. На жаль, ми не  можемо довіряти ці матчі нашим рефері.

Зараз ви читаєте новину «Президент "Карпат" Димінський відкрито назвав український футбол корумпованим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі