Ексклюзиви
вівторок, 02 листопада 2010 10:02

Президент "Баварії" "наїхав" на ван Галя через Тимощука

Президент "Баварії" "наїхав" на ван Галя через Тимощука

Українець Анатолій Тимощук і ще ряд гравців мюнхенської "Баварії" стали яблуком розбрату між президентом німецького клубу Улі Хенессом і наставником команди Луї ван Галем.

Керівник мюнхенців днями піддав жорсткій критиці тренера. Причина - у невикористанні тренером окремих виконавців.

"Я сидів на трибуні і дивився матч проти "Фрайбурга", - цитує Хенесса BILD. - І став свідком того, що ті гравці, які не користувалися довірою ван Галя, були кращими на полі. Я кажу про Тимощука, Демікеліса і Гомеса".

"Тимощук взагалі був кращим гравцем на полі в другій половині, - продовжив президент мюнхенців. - Сумно, але ван Галь не бере до уваги думки інших, проте наш клуб сьогодні не є шоу одного актора. У нашій команді мали місце несправедливості по відношенню до тих або інших гравців, проте Ван Галь повинен виявляти більшу повагу і до інших людей, які мають певний досвід".

Зазначимо, що німецька преса високо оцінила гру Тимощука в матчі проти "Фрайбурга", який "Баварія" виграла - 4:2, а Тимощук забив у ньому один з м'ячів своєї команди. Той же BILD виставив гравцеві збірної України максимально високу оцінку - 1, включивши його до символічної збірної туру. Як пише СЭ, в ході матчу Тимощук зробив 65 передач і жодного разу не помилився.

Нагадаємо, що незважаючи на останні успіхи на футбольному полі, ймовірність того, що Тимощук піде з "Баварії" вельми висока.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Президент "Баварії" "наїхав" на ван Галя через Тимощука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути