Ексклюзиви
понеділок, 10 січня 2011 13:39

Президент Польщі продає місце у своїй ложі на стадіоні Євро-2012

Президент Польщі продає місце у своїй ложі на стадіоні Євро-2012

Президент Польщі Броніслав Коморовський виставив на аукціон місце в ложі глави держави на Національному стадіоні, звідки його переможець разом з супроводжуючою особою і президентським подружжям зможе спостерігати за церемонією відкриття головної спортивної арени Польщі на Євро-2012.

Таким чином Коморовський разом з дружиною Анною планують долучитися до загальнопольської благодійної акції "Великий оркестр святкової допомоги" (WOSP), яка вже 19-й раз проводиться в Польщі і в польському середовищі за кордоном.

У минулі роки до неї активно включалися колишні президенти Польщі Александер Квасьнєвський і Лех Качинський. У рамках благодійної акції тисячі волонтерів у різних місцях країни і за кордоном збирають добровільні пожертви людей, даруючи жертводавцям символічні паперові серця. У нинішньому році зібрані під час WOSP кошти будуть витрачені на закупівлю обладнання для лікування дітей з урологічними захворюваннями.

Додамо, що відкриття 55-тисячної головної спортивної арени Польщі на Євро-2012 відбудеться 6 вересня цього року товариським матчем національних збірних Польщі та Німеччини.

Під час самого чемпіонату Європи з футболу на Національному стадіоні відбудуться поєдинки групової фази турніру, в тому числі, матч-відкриття чемпіонату, чвертьфінал і півфінал футбольного єврофоруму. Спорудження спортивної арени має завершитися в липні 2011 року.

За матеріалами Україна-2012

Зараз ви читаєте новину «Президент Польщі продає місце у своїй ложі на стадіоні Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути