четвер, 07 квітня 2011 18:13

Президент "Інтера" не прийняв відставку Леонардо

Президент "Інтера" не прийняв відставку Леонардо

Якщо бразилець Леонардо залишить пост головного тренера італійського "Інтера" після закінчення поточного сезону його місце можуть зайняти або португалець Жозе Моурінью, який вже тренував міланський клуб, або іспанець Хосеп Гвардіола, який нині працює з мадридським "Реалом" і "Барселоною", відповідно, повідомляє Football Italia.

Леонардо, який очолив "Інтер" у грудні 2010 року після відставки Рафаеля Бенітеса, повернув клуб у число лідерів серії, А і вивів його в чвертьфінал Ліги чемпіонів. Але за останній тиждень команда зазнала дві великі поразки: 0:3 в міланському дербі і 2:5 від німецького "Шальке", які різко знизили шанси чорно-синіх на перемогу в цих турнірах.

Після домашньої поразки в рамках Ліги чемпіонів бразильський тренер спробував подати у відставку, яка не була прийнята президентом "Інтера" Массімо Моратті.

Нагадаємо, що колишній наставник міланського клубу Моурінью минулого літа прийняв "Реал", але може бути звільнений з "королівського клубу" після закінчення сезону, так як його нові підопічні вже майже не мають шансів на перемогу в національному чемпіонаті.

А Гвардіола, який працює в "Барселоні" з 2008 року, нещодавно заявив, що його час біля керма каталонців "підходить до кінця".

Зараз ви читаєте новину «Президент "Інтера" не прийняв відставку Леонардо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі