понеділок, 10 листопада 2008 15:55

Президент Ferrari розбив телевізор, коли Хемілтон став чемпіоном Формули-1

Президент FerrariЛука де Монтедземоло зізнався, що розбив телевізор, побачивши, як на останніх секундах Гран Прі Бразилії Люіс Хемілтон зміг вирвати чемпіонський титул у Феліпе Маси.

Про це він розповів, виступаючи в Муджелло на прес-конференції, присвяченій закриттю сезону.

"Повинен зізнатися, я зламав телевізор. Коли він розбився, гуркіт стояв страшний. Моя дочка в сусідній кімнаті здорово злякалася. На щастя, у нас є ще одне ТБ, тому я зміг подивитися церемонію нагородження, яка мені сподобалася, - сказав Лука де Монтедземоло. - Вважаю, за всю історію Формули 1 ми ніколи не бачили, щоб доля чемпіонату вирішилася в останньому повороті останнього кола фінального Гран Прі.

Чудеса, якщо і відбуваються, то лише один раз. Я говорю так, тому що минулого року відбулося диво. Повторення подібних речей, як правило, неможливе. Цього разу в Бразилії, завдяки Феліпе Масі, ми були на порозі чергового дива".

Монтедземоло знайшов декілька добрих слів і для торішнього чемпіона світу Кімі Райкконена: "Кімі, хто виступив за Ferrari в Бразилії? Це був ти, або твій друг, або двійник? Я-то думав, що ти втомився і дозволив другу небагато поганятися. Проте, без жартів: Кімі був чемпіоном світу аж до останньої гонки цього року.

Він багато зробив для того, щоб ми двічі завоювали Кубок Конструкторів. Його внесок був дуже важливий. При всій пошані до Люіса Хемілтону, я задоволений моїми гонщиками - це найкращий дует в світі".

sport.oboz

Зараз ви читаєте новину «Президент Ferrari розбив телевізор, коли Хемілтон став чемпіоном Формули-1». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі