вівторок, 10 червня 2008 12:41

Президент EFC виділить 100 тисяч євро на чемпіонат Європи у Києві

Президент EFC виділить 100 тисяч євро на чемпіонат Європи у Києві

5-11 липня Київ прийматиме чемпіонат Європи з фехтування.

- До чемпіонату Європи у Києві залишився менше місяця, - констатував директор чемпіонату, член виконкому Європейської конфедерації фехтування (EFC), генеральний секретар Федерації фехтування України Максим Парамонов. - Право проведення чемпіонату українська столиця отримала на Конгресі EFC 5 липня 2006 року. Основним суперником був Неаполь (Італія), але ми перемогли з дворазовою перевагою голосів - 24 проти 12. Чемпіонат пройде у Палаці спорту. Переможці і призери отримають оригінальні медалі, дипломи, цінні подарунки. А буквально днями президент EFC Алішер Усманов підтвердив, що виділив з власних засобів призовий фонд чемпіонату - 100 тисяч євро. Ми чекаємо більше тисячі спортсменів, тренерів і офіційних осіб з 40 країн. Підтвердили свою участь провідні фехтувальні країни, ми отримали заявки на прийом 47-и чоловік з Росії, 46-и з Італії, 52-х з Франції, 44-х з Угорщини. Для почесних гостей, відомих у минулому спортсменів ми приготували безкоштовні запрошення, також безкоштовно подивитися чемпіонат зможуть учні спортивних шкіл, представники різних громадських організацій. Та і для звичайних глядачів ціна на квитки буде символічною - два долари.

Чемпіонат Європи стане останнім змаганням для європейських фехтувальників, результати якого можуть вплинути на рейтинг окремих спортсменів і команд на Олімпіаді в Пекіні, і своєрідним переглядом перед Іграми.

"Весь Спорт"

Зараз ви читаєте новину «Президент EFC виділить 100 тисяч євро на чемпіонат Європи у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі