четвер, 07 жовтня 2010 18:56

Президент Болівії зіграв у футбол зі своїми політичними опонентами (ВІДЕО)

Президент Болівії зіграв у футбол зі своїми політичними опонентами (ВІДЕО)
Президент Болівії Ево Моралес під час товариського футбольного матчу в Ла-Пасі з командою політичних опонентів ударив коліном у пах одного із суперників, повідомляє британська газета Guardian з посиланням на болівійські ЗМІ.

Гра була приурочена до церемонії відкриття відремонтованого стадіону в Ла-Пасі. За команду Моралеса, крім чиновників, грали охоронці. Їм протистояли політичні опоненти президента на чолі з мером Ла-Паса Луїсом Ревільо. У результаті матч ледь не перетворився на бійню. Футболісти грали брудно, порушуючи правила, передає "Інтерфакс".

Через п'ять хвилин після стартового свистка гравець Даніел Густаво Картахена врізався в праву ногу Моралеса. Президент підійшов до Картахени, показав на рану на нозі, а потім з розмаху вдарив його нижче живота.

"Я віддав пас і несподівано отримав сильний удар по нозі. Це було вже не вперше", - пояснив Моралес журналістам після гри, що закінчилася внічию 4:4.

Ближче до кінця матчу з поля вилучили двоє гравців з кожної сторони, включаючи Картахену і охоронця Моралеса.

Після фінального свистка охоронець президента спробував заарештувати Картахену, проте гравця відпустили після втручання мера Ла-Пасу.
За матеріалами Newsru
Зараз ви читаєте новину «Президент Болівії зіграв у футбол зі своїми політичними опонентами (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі