пʼятниця, 04 вересня 2009 11:29

Прем"єр-ліга України оштрафувала клуби на 100 тисяч гривень

Прем"єр-ліга України оштрафувала клуби на 100 тисяч гривень

Дисциплінарний комітет української Прем"єр-ліги оштрафував дев"ять клубів на загальну суму в майже 100 тисяч гривень. Про це ЛІГАБізнесІнформ повідомили в прес-службі організації.

Найбільший штраф заплатить "Кривбас" - 30 тисяч гривень. У матчах 6-го та 7-го турів криворожці не вивісили прапор із символікою Прем"єр-ліги, а також не розмістили відповідні інформаційні матеріали.

"Арсенал" заплатить 15 тисяч гривень за невиконання встановлених ПЛ зобов"язань щодо розміщення інформаційних матеріалів під час матчів 5-го та 6-го туру чемпіонату України.

Чемпіон України київське "Динамо" також заплатять 15 тисяч гривень за невиконання встановлених зобов"язань щодо розміщення інформаційних матеріалів під час матчів 5-го та 6-го туру чемпіонату України. Крім того, ще дві тисячі гривень кияни заплатять за використання вболівальниками на стадіоні піротехнічних засобів.

"Дніпро" оштрафовано на 10 тисяч гривень за невиконання встановлених зобов"язань щодо розміщення інформаційних матеріалів під час матчів 5-го і 6-го туру чемпіонату України. Крім того, ще дві тисячі гривеньдніпропетровці заплатять за використання вболівальниками на стадіоні піротехнічних засобів.

Запорізький "Металург" заплатить за використання вболівальниками команди піротехнічних засобів 10 тисяч гривень. Ще 2,5 тисяч за перебування в технічній зоні особи, не внесеної до рапорту арбітра, під час матчу 6-го туру.

"Металіст" оштрафований на п"ять тисяч гривень за використання вболівальниками команди піротехнічних засобів, скандування нецензурних виразів на адресу вболівальників команди "Металург" (Запоріжжя) і пошкодження майна стадіону "Славутич-Арена".

Львівські "Карпати" заплатять три тисячі гривень за скандування вболівальниками команди нецензурних виразів на адресу команди "Арсенал" під час матчу 5-го туру. Ще три тисячі львів"яни виплатять за використання вболівальниками піротехнічних засобів.

"Іллічівець" заплатить тисячу гривень за скандування вболівальниками команди нецензурних виразів на адресу арбітра під час матчу 5-го туру чемпіонату України.

"Закарпаття" виплатить 500 грн. за використання вболівальниками команди піротехнічних засобів.

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр-ліга України оштрафувала клуби на 100 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі