вівторок, 09 вересня 2008 16:04

Преміальні Гуса Хіддінка збільшені вдвічі

Перед стартом відбіркового циклу в національній збірній Росії змінилася схема нарахування преміальних бонусів.

Якщо раніше гравці отримували певну суму за підсумками кожного матчу, то під час відбірного турніру ЧС-2010 футболісти будуть отримувати премії тільки у разі вдалого виконання поставлених перед ними завдань.

Нагадаємо, що під час фінальної частини Євро-2008 збірна Росії отримала на команду ?500 тис. за перемогу та ?200 тис. за нічию.

Відомо, що у гравців основного складу сума преміальних за підсумками всього євротурніру склала більше 500000 євро.

Цього разу сума бонусів збільшилася у півтора рази, але і умови отримання премії помітно посилилися. Щоб заробити хороші гроші, гравцям збірної доведеться не просто взяти декілька перемог над такими командами як Уельс, Ліхтенштейн або Фінляндія, а повністю виконати поставлене перед командою завдання.

А вимагають від гравців, зрозуміло, потрапляння на ЧС-2010. Варто відзначити, що завдання це вельми складне. Безпосередньо у фінальну частину світової першості з кожної групи потрапляє тільки одна команда, а у нас в групі є явний фаворит - Німеччина.

Підвищилися преміальний і у тренерського складу. Якщо за вдалий виступ під час кваліфікації на Євро-2008 Гус Хіддінк отримав ?500 тис., то цього разу преміальні голландця збільшені вдвічі. Крім того, 61-річний фахівець вмовив своїх працедавців збільшити бонуси Олександру Бородюку та Ігорю Корнєєву.

"Новости Mail.ru"

Зараз ви читаєте новину «Преміальні Гуса Хіддінка збільшені вдвічі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі