пʼятниця, 29 серпня 2008 16:04

Представлений офіційний м"яч Ліги чемпіонів 2008/09

Представлений офіційний м"яч Ліги чемпіонів 2008/09
Офіційний м"яч Ліги чемпіонів сезону-2008/09 компанії AdidasFinale 8 був представлений перед будівлею GrimaldiForum у Монако, в якому проводиться жеребкування групового етапу головного клубного турніру Європи, повідомляється в прес-релізі, що надійшов у п"ятницю в "РІА Новини" від компанії Adidas.

В основі дизайну нового м"яча лежить широко відома зоряна символіка Ліги чемпіонів, виконана в кольорах, які можна побачити на кожному футбольному стадіоні. Колір індиго втілює вечірнє небо, металевий відтінок нагадує про прожектори, що освітлють поле, а яскравий насичений зелений колір символізує трав"яне покриття стадіону.

Зовнішнє покриття м"яча, що нагадує за текстурою "гусячу шкіру", гарантує оптимальне зчеплення з бутсою та дозволяє гравцям здійснювати потужніші та точніші удари, краще контролювати та підкручування м"яча в будь-яких погодних умовах.

Воротарі також зможуть оцінити нову структуру покриття м"яча. За рахунок кращого зчеплення м"яча та рукавичок його набагато легше зловити.

Новости "Mail.ru"

Зараз ви читаєте новину «Представлений офіційний м"яч Ліги чемпіонів 2008/09». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі