вівторок, 08 квітня 2008 12:53

Поєдинок Кличко - Томпсон відбудеться в Гамбурзі

Визначилося місце проведення поєдинку чемпіона світу за версіями WBO і IBF в суперважкій вазі українця Володимира Кличка і обов"язкового претендента за версією WBO американця Тоні Томпсона. Ним став німецький Гамбург. Поєдинок пройде 12 липня на Color Line Arena.

Раніше в числі кандидатів фігурували також Маннгейм, Дюсельдорф і Кельн. Гамбург має особливе значення для Володимира: тут знаходиться його будинок, штаб-квартира його компанії "Кличко Менеджемент Груп". Востаннє українець виходив тут на ринг 18 березня 2000 року, коли виграв у суперника по олімпійському фіналу-1996 Пае Вольфграмма (Тонга) нокаутом в 1-му раунді. Втім, і для Томпсона Гамбург можна назвати щасливим містом - на цій же арені він в липні минулого року переміг німця Луана Краснічого і став обов"язковим претендентом на титул WBO.

Організатори поєдинку поки чекають остаточного рішення від IBF з її штаб-квартири в Нью-Джерсі (США), яке очікується на цьому тижні. Але арену під поєдинок в Гамбурзі вони вже орендували, повідомляє  Sports.ru з посиланням на німецьку газету Bild.

Зараз ви читаєте новину «Поєдинок Кличко - Томпсон відбудеться в Гамбурзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі