неділя, 24 червня 2007 16:54

Поєдинка Олег Маскаєв - Самуель Пітер не буде. Буде Олег Маскаєв - Віталій Кличко!

Сьогодні, 24 червня, у Гамбурзі відбудеться прес-конференція за участю колишнього чемпіона світу WBC в суперважкій вазі Віталія Кличко, де буде оголошено про повернення українського боксера на професійний ринг, повідомляє www.gazeta.ru.

Кличко вже пройшов медичне обстеження у фахівця із спортивних травм Берндта Кабельки, за наслідками якого було визначено - стан здоров"я боксера дозволяє йому повернутися у великий спорт.

Віталій Клічко, що володіє титулом Заслуженного чемпіона за версією WBC, має право відразу провести бій з діючим чемпіоном світу, росіянином Олегом Маскаєвим..

Юрій Федоров зробив з цього приводу досить сенсаційну заяву прес-службі Федерації професійного боксу Росії:

- Напередодні керівництво WBC провело голосування, де вирішувалося - Олег Маскаєв проведе захист поясу проти обов"язкового претендента Семюела Пітера або ж зустрінеться з колишнім чемпіоном світу Віталієм Кличко. На голосуванні більшістю голосів було винесено ухвалу на користь бою з Віталієм Кличко.

Юрій Федоров разом з промоутерською компанією братів Кличко є головним претендентом на право організувати бій за звання чемпіона WBC. За попередньою інформацією бій відбудеться 21 квітня 2008 року в Москві. Як арени для проведення бою розглядаються спорткомплекс "Олімпійський" і Льодовий палац на Ходинському полі. Протягом тижня WBC випустить прес-реліз, де офіційно повідомить про своє рішення.

Зараз ви читаєте новину «Поєдинка Олег Маскаєв - Самуель Пітер не буде. Буде Олег Маскаєв - Віталій Кличко! ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі