пʼятниця, 29 жовтня 2010 18:39

Повєткіна виключили з рейтингу IBF

Повєткіна виключили з рейтингу IBF

IBF виключила олімпійського чемпіона Афін у важкій вазі Олександра Повєткіна з рейтингу федерації. Причиною стало те, що він відмовився брати участь у турнірі за право провести бій проти Володимира Кличка. Про це заявив президент Міжнародної боксерської федерації Деріл Піплз.

"Ми вирішили організувати турнір чотирьох боксерів, переможець якого став би обов'язковим претендентом на титульний бій проти чинного чемпіона Володимира Кличка. І запропонували містеру Повєткіну взяти участь в цьому змаганні, але він відмовився. В даний час його тренер Теді Атлас вважає, що його підопічний ще не готовий битися за чемпіонський пояс", - говорить Піплз.

На його думку, входження в рейтинг має на увазі готовність боротися за чемпіонський титул.

"Якщо ви входите до світового рейтингу, то передбачається, що ви готові до боротьби за звання чемпіона світу. А оскільки Повєткін зараз до нього не готовий, ми виключили його з рейтингу, включивши до нього тих, хто зацікавлений в участі у відбірковому турнірі", - говорить президент.

"Я перебуваю в контакті з промоутерами Повєткіна і його менеджментом. Ми домовилися, що як тільки вони відчують, що їх підопічний готовий битися за титул, то повідомлять про це нам, і ми розглянемо можливість його повернення до рейтингу. А до цього моменту ми хочемо надати місце в списку тим, хто хоче чемпіонського бою вже зараз", - зазначив Піплз.

За матеріалами DELFI

Зараз ви читаєте новину «Повєткіна виключили з рейтингу IBF». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі