Ексклюзиви
середа, 29 жовтня 2008 18:50

Повєткін змінив боксерські рукавиці на милиці

Консиліум лікарів встановив точний діагноз травмованого російського суперважкоатлета Олександра Повєткіна, який через травму відмінив бій з Володимиром Кличком.

Висновок медиків: часткове пошкодження дельтаподбіної зв"язки, ознаки удару таранної кістки. Через це тренувальний процес боксера урветься мінімум на чотири тижні, а титульний бій з Володимиром Кличко за пояси WBO і IBF, намічений на 13 грудня, відбудеться в 2009 році.

Професор Архипов, який обстежив Повєткіна, про травму пацієнта сказав наступне: "Якщо говорити популярно: пошкодження зв"язок і суглобової сумки гомілковостопного суглоба лівої стопи. Такі травми часто трапляються при заняттях спортом. Олександр зачепився за щось, підвернув ногу, що викликало форсоване пошкодження суглоба.

Травма ця настільки серйозна, що людина не може навіть нормально ходити через болі в суглобі. Це пошкодження вимагає обов"язкового лікування: фіксації стопи ортопедичною шиною, пацієнтові доведеться ходити на милицях протягом чотирьох тижнів. Плюс півторамісячний курс реабілітаційного лікування - фізіотерапії, водних процедур, гімнастики, компресів і тому подібне.

Відновні процедури Повєткін проводитиме у федеральному реабілітаційному центрі у доктора Преображенського.

Менеджер російського боксера Володимир Хрюнов заявив, що бій Повєткіна з Володимиром Кличко відбудеться імовірно весною 2009 року.

sport.oboz

Зараз ви читаєте новину «Повєткін змінив боксерські рукавиці на милиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути