вівторок, 03 червня 2008 14:51

Повєткін вже знає, з ким зустрінеться в наступному бою

Промоутер обов"язкового претендента на титул чемпіона світу IBF в суперважкій вазі росіянина Олександра Повєткіна Володимир Хрюнов повідомив, що суперник по запланованому на 19 липня рейтинговому поєдинку вже визначений.

"Поєдинок, який відбудеться 19 липня, стане для Саші підготовкою до майбутньої битви з Кличком. Опонент Олександра вже відомий, але імені його я поки розкрити не можу. Єдине, що точно можу сказати: можете бути впевнені, що супротивником Саші став один з відомих боксерів, стиль бою і габарити якого дуже схожі з параметрами Володимира Кличка. І це означає, що до виступу проти молодшого з братів-боксерів Олександр буде готовий на 100%".

"Настрій прекрасний, - сказав Повєткін. - Зараз найголовніше - підготовка до бою з діючим чемпіоном світу в суперважкій вазі Володимиром Кличком. Я зосереджений на майбутньому супернику і, природно, сподіваюся на перемогу".

Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «Повєткін вже знає, з ким зустрінеться в наступному бою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі