середа, 22 грудня 2010 08:58

Повєткін уникнув перелому руки у виграному поєдинку

Повєткін уникнув перелому руки у виграному поєдинку

Російський боксер-важковаговик Олександр Повєткін уникнув перелому руки у бою з американцем Миколою Фіртом, який відбулося 18 грудня в Берліні, повідомляє РИА Новости.

Після закінчення десятираундового поєдинку, що завершився перемогою Повєткіна за очками, росіянин заявив, що в другому раунді він зламав праву руку і не міг наносити нею удари.

21 грудня промоутер Повєткіна Олександр Хрюнов розповів, що травма дійсно виявилася серйозною, але припущення про перелом не підтвердилося. В даний час боксер проходить медичне обстеження. Остаточний діагноз стане відомий у середу, 22 грудня.

Велику частину бою з Фіртом Повєткін не наносив удари правою рукою. Незважаючи на це всі судді віддали перемогу росіянину з великою перевагою. За словами Хрюнова, Повєткін зробив "справжній спортивний подвиг".

31-річний Повєткін провів на професійному рингу 21 бій і здобув 21 перемогу (15 - нокаутом). Для Фірта поразка від росіянина стала восьмою у 28 поєдинках.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Повєткін уникнув перелому руки у виграному поєдинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі