Ексклюзиви
неділя, 27 січня 2008 12:33

Повєткін переміг Чемберса і готовий до бою з Володимиром Кличко

Російський боксер Олександр Повєткін виграв відбірковий бій претендентів за версією IBF (Міжнародна боксерська федерація) у важкій вазі у американця Еді Чемберса. У напруженому поєдинку, який проходив в Берліні, росіянин переміг по очках і заробив право на бій з діючим чемпіоном світу, нашим співвідчизником Володимиром Кличко.

Повєткін практично весь бій провів в атаці, але Чемберс вдало захищався і при першій нагоді контратакував. Американець чисто виграв дев"ятий раунд, проте сил на акцентовану кінцівку у нього не вистачило. Російський боксер в останніх двох раундах постійно пресингував суперника, кілька разів пробив захист Чемберса і добився перемоги.

Всі троє суддів зафіксували велику перевагу росіянина: 119:109, 117:111, 116:112. Таким чином, олімпійський чемпіон Олександр Повєткін, який перейшов в професійний бокс після Ігор в Афінах, оздобув свою 15-у перемогу в 15-му поєдинку (11 нокаутів). Він став обов"язковим претендентом на титул чемпіона світу IBF, яким володіє Володимир Кличко.

Проте українського боксера 23 лютого чекає об"єднувальний бій з чемпіоном світу за версією WBO (Всесвітня боксерська організація) росіянином Султаном Ібрагімовим.

Джерело: "Лента.ру"
Зараз ви читаєте новину «Повєткін переміг Чемберса і готовий до бою з Володимиром Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути