понеділок, 14 червня 2021 00:38

Повний провал Зінченка та Малиновського: що потрібно знати про старт збірної України на Євро

Повний провал Зінченка та Малиновського: що потрібно знати про старт збірної України на Євро
Олександр Зінченко провалив гру. Фото: УАФ

У матчі першого туру Євро-2020/21 збірна Нідерландів перемогла Україну -3:2.

Що потрібно знати про гру в Амстердамі?

Андрій Шевченко обійшовся без сюрпризів. Україна виставила склад та тактичну побудову, яку награла перед Євро. Ніяких несподіванок в українців не було. Віктор Циганков досі не готовий грати. Нідерланди через пошкодження втратили захисника Маттейса де Лігта.

Втрата Олександра Зубкова. Півзахисник "Ференцвароша" отримав пошкодження на початку матчу та був замінений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Англія мінімально перемогла Хорватію

Матч пройшов за переваги Нідерландів. Господарі володіли ігровою та територіальною перевагою. Українці грали другим номером.

Повний провал Олександра Зінченка та Руслана Малиновського. Голландці виграли середину поля. Контролювали м'яч, вдало використовували пресинг. Лідери українців Зінченко та Малиновський нічого не змогли протиставити супернику. Футболіст"Ман Сіті" втратив свого гравця, коли забивали переможний гол.

Україна не скористалася подарунком суперника. За рахунку 2:0 команда Франка де Бура зовсім покинула грати. Спочатку дозволили Ярмоленку без опіру вдарити по воротах, а потім загубили Яремчука під час стандарту. Після рахунку 2:2 господарі змогли дотиснути українців.

Віталій Миколенко став антигероєм матчу. Помилки захисника "Динамо" призвели до двох прощених м'ячів.

Віталій Миколенко став антигероєм матчу

Георгій Бущан врятував Україну від розгрому. Голкіпер "Динамо" у першому таймі тричі рятував свою команду від пропущених м'ячів. Тільки у випадку із третім голом Бущан не виручив.

Лідером України був Андрія Ярмоленко. Півзахисник "Вест Гема" був найгострішим гравцем в атаці збірної України. Намагався загострювати, забив гол.

Тренерська поразка Шевченка. Не зрозуміло, в що хотіла грати збірна України. Команда Шевченка повністю програла середину поля. Тренер так і не наважився посадити на лаву запасних Зінченка чи Малиновського, хоч вони провалили гру. Сидорчуку не вистачало порозуміння із партнерами. Травма Зубкова залишила Україну без посилення гри. Марлос просто провалився та не витримав темп матчу. Ярмоленко вже в середині другого тайму був виснажений. При всіх кадрових проблемах Шевченко грав із вираженими флангами в атаці, але у нього бракувало кількісно гравців на цій позиції. Щось почало виходити тільки із виходом на поле Шапаренка в середину поля замість Марлоса

В іншому матчі групи Австрія перемогла Північну Македонію -3:1. Австрійці та Нідерланди очолюють групу маючи по три очки.

17 червня збірна України зіграє у другому турі проти Північної Македонії. Початок матчу о 16:00.

Зараз ви читаєте новину «Повний провал Зінченка та Малиновського: що потрібно знати про старт збірної України на Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі