Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2008 15:30

Поветкін: мрія битися з Володимиром Кличко може скоро збутися

Російський суперважковаговик Олександр Поветкін напередодні прибув до Німеччини для завершального етапу підготовки до поєдинку за звання обов"язкового претендента на титул чемпіона світу за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF) з американцем Еді Чемберсом, який пройде 26 січня в Берліні.

Після прибуття Поветкін розповів журналістам в аеропорту, що залишився задоволений підготовчою частиною в підмосковному Чехові і завірив в тому, що підійде до поєдинку з Чемберсом у відмінній спортивній формі. Він не погодився з відведеною йому роллю фаворита:

- У "відбірковому" бою може трапитися все, особливо в суперважкій вазі.  Але я буду напоготові. Я зобов"язаний зробити останній крок і нарешті вийти на ринг проти Володимира Кличка.

У Германії на завершальній стадії підготовки Поветкіну належить провести ряд спарингів. У числі спаррінг-партнеров будуть його колишній суперник американець Ларрі Дональд і колишній чемпіон країн Європейської співдружності британець Майкл Спротт.

Поєдинок буде показаний на США одним з провідних телеканалів країни НВО, який раніше транслював з Німеччини бої тільки за участю братів Клічко.

Джерело: "Спорт сегодня"
Зараз ви читаєте новину «Поветкін: мрія битися з Володимиром Кличко може скоро збутися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути