понеділок, 18 лютого 2008 17:55

Потрапити на фінал Ліги чемпіонів в Москві буде не просто

Квиткова програма на фінал Ліги чемпіонів в Москві, який відбудеться 21 травня, буде опублікована 28 лютого. Деталі поки невідомі, проте загальний принцип розподілу квитків буде таким же, як і на вирішальний матч в Афінах минулого року.

- 28 лютого ми випустимо прес-реліз, в якому буде опублікована інформація про те, як саме будуть розподілені квитки на фінал, а також про ціни. Але великих змін в порівнянні з минулим роком не буде. Різниця тільки в цифрах, адже "Лужники" вміщають більше, ніж Олімпійський стадіон в Афінах, - повідомили в прес-службі УЄФА.

Таким чином, можна розрахувати, скільки приблизно квитків на фінал в Москві поступить у вільний продаж. Враховуючи, що "Лужникі" вміщають 84 000 глядачів, можна припустити, що квитків у вільному продажі буде 10-12 тисяч.

Поширювати ці квитки буде Російський футбольний союз. Система розповсюдження буде такою ж, як і на Євро-2008, тобто через спеціально створений інтернет-сайт.

"Еврофутбол"

Зараз ви читаєте новину «Потрапити на фінал Ліги чемпіонів в Москві буде не просто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі