вівторок, 29 січня 2008 16:57

Потапенко сам вирішив піти з іспанського "Ескудіантеса"

Українського центрового Віталія Потапенко з іспанського "Естудіантеса" не виганяли, він пішов сам.

На офіційному сайті мадридського "Естудіантеса" з"явилося повідомлення, де мовилося, що Віталій Потапенко чотири дні, без всяких пояснень, не з"являвся на тренуваннях, знайти його представники клубу не можуть і тому в односторонньому порядку розривають контракт.

У Віталія дійсно не заладилось в Іспанії. Інша країна, інший побут, не склалися відносини з тренером "Естудіантеса" Веліміром Перасовічем. До того ж українця турбували болі в колінах. Віталій вирішив закінчити свою іспанську частину кар"єри, про що повідомив керівництво клубу. Розірванням контракту займався агент баскетболіста. Зараз Потапенко, якому 32 роки, знаходиться в США і поки не визначився з продовженням кар"єри.

У НБА Потапенко провів 11 сезонів, набирав 6,5 очок і 4,5 підборів в середньому за гру. У грудні, вперше після від"їзду з київського "Будівельника" в 1994-му, зіграв в Європі. За "Естудіантес" провів шість матчів (5,3 очка, 2,7 підборів).

Джерело: "Сегодня" 
Зараз ви читаєте новину «Потапенко сам вирішив піти з іспанського "Ескудіантеса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі