четвер, 12 червня 2008 17:13

Постала ще одна серйозна перешкода в проведенні Євро-2012

Постала ще одна серйозна перешкода в проведенні Євро-2012

Тайванська компанія Archaisa Design Group, що виграла тендер на проведення реконструкції "Олімпійського", гальмує втілення проекту в життя. Було оголошено вартість проекту (300 мільйонів доларів), місткість стадіону (80 тисяч) та обіцяно побудову торгового центру. Але роботи так і не почались.

- Азійська компанія виявилася не готовою завершити проект вчасно через нестачу потрібних матеріалів та кваліфікованої робочої сили. Вона надала нам проект на 50 тисяч, але така ситуація неприйнятна ні для нас, ні для УЄФА, - сказав віце-президент ФФУ Борис Воскресенський. - Зараз є два варіанти вирішення проблеми. Перший - уряд визнає компанію неспроможною закінчити роботи та дозволяє новий тендер.

- Другий - УЄФА вирішує, що проведення Євро-2012 в Україні неможливе. Звичайно, ми навіть не думаємо про це, - запевняє чиновник.

Президент УЄФА Мішель Платіні повторює, що не буде обговорювати ситуацію навколо проведення Євро-2012 до закінчення чемпіонату Європи в Австрії та Швейцарії.

Постає одне питання: навіщо обирати підрядника, який не в змозі виконати своїх зобов"язань?

"Газета по-українськи" за матеріалами Reuters

Зараз ви читаєте новину «Постала ще одна серйозна перешкода в проведенні Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі