четвер, 23 грудня 2010 11:44

Послуги хірурга Гусєву не знадобилися

Послуги хірурга Гусєву не знадобилися

Ретельне обстеження в одній з провідних клінік Риму виявило, що на даному етапі оперативне втручання футболістові "Динамо" Олегу Гусєву не буде потрібно.

Після виїзного поєдинку з БАТЕ півзахисник "Динамо" Олег Гусєв не відбув разом з командою на підготовчий збір до Туреччини, який передував поєдинку з "Шерифом", а вилетів до Італії, на медичну консультацію, повідомляє прес-служба "Динамо".

Результати ретельного обстеження в одній з провідних клінік Риму показали, що оперативне втручання на даному етапі Гусєву не буде потрібно. Протягом двох тижнів динамівець проходив консервативне лікування привідного м'яза, біль якого турбувала гравця останнім часом.

У понеділок, 20 грудня, Гусєв повернувся до Києва, нехай і з невеликим запізненням пішовши у відпустку. 14-го січня "Динамо" їде на підготовчий збір до Ізраїлю, на якому футболіст має намір працювати в повну силу, вийшовши на звичний для себе високий рівень.

А тим часом, нагадаємо, стало відомо, що Юрій Сьомін буде представлений у якості нового тренера "Динамо" в п'ятницю, 24 грудня.

За матеріалами СПОРТ bigmir)net

Зараз ви читаєте новину «Послуги хірурга Гусєву не знадобилися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі