вівторок, 06 травня 2008 17:17

Порядок на фіналі Кубка України забезпечуватимуть близько 2 тис. міліціонерів

Близько 2 тис. співробітників міліції охоронятимуть громадський порядок під час проведення фінального матчу Кубка України між "Динамо" і "Шахтарем", який відбудеться 7 травня на стадіоні "Металіст" в Харкові.

Про це повідомив центр зв"язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ в Харківській області.

Згідно з повідомленням, в охороні громадського порядку будуть задіяні працівники всіх служб і підрозділів міліції Харківської області, а також курсанти ВНЗ системи МВС і військовослужбовці.

Як повідомив журналістам заступник голови Харківської облдержадміністрації Сергій Стороженко, в день проведення матчу очікується приїзд до Харкова більш як 14 тис. уболівальників з Донецької області і близько 6 тис. - з Києва.

"Будуть здійснені адекватні заходи безпеки і задіяно понад 5 тис. працівників міліції", - сказав Стороженко.

Зокрема, будуть здійснені заходи з недопущення пронесення на стадіон заборонених предметів, зокрема, піротехнічних виробів і предметів, які можуть завдати травм і тілесних ушкоджень глядачам.

Буде обмежений прохід на стадіон людям в нетверезому стані і дітям до 14 років без супроводу дорослих.

"Тобто повністю дотримуватимемося норм і правил Європейського футбольного союзу", - сказав Стороженко.

Він закликав харків"ян обмежити 7 травня свої виїзди на приватному автотранспорті по місту, а всім охочим потрапити на фінальний матч порадив купувати квитки заздалегідь.

Крім того, Стороженко попросив уболівальників раніше прийти на стадіон, і повідомив, що вхід на "Металіст" буде відкритий за 3 години до початку матчу.

"Українські новини"
Зараз ви читаєте новину «Порядок на фіналі Кубка України забезпечуватимуть близько 2 тис. міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі