понеділок, 24 січня 2011 18:41

Португальський півзахисник повернувся у донецький "Металург"

Португальський півзахисник повернувся у донецький "Металург"

Португальський півзахисник Рікарду Фернандеш Рібейру підписав контракт з донецьким "Металургом". Через півтора року 32-річний футболіст повертається в українську команду, за яку виступав у 2007-2009 рр..

"Кваліфікація гравця і його велике бажання знову грати в нашій команді стала основною причиною повернення Фернандеша в "Металург". Ми раді вітати Рікардо Фернандеша в нашому колективі і впевнені, що він підсилить центр півзахисту донецького "Металурга", - розповів офіційному сайту клубу його спортивний директор Вардан Ісраелян.

Португалець вже прибув у розташування донецької команди, яка проводить навчально-тренувальний збір у Туреччині.

На початку 2000-х років Рікарду Фернандеш вважався в Португалії перспективним футболістом, однак у складі місцевих грандів, "Спортінгу" і "Порту", проявити себе не зумів. У складі "Порту" у 2004 р. виграв чемпіонат Португалії і Лігу чемпіонів. У 2005 р. перейшов у кіпрський АПОЕЛ, у складі якого ставав чемпіоном Кіпру в 2007 р.

У лютому 2008 р. за 220 тис. євро перейшов у донецький "Металург", за який провів 37 матчів і забив 9 голів. У червні 2009 р. за сімейними обставинами залишив Донецьк і повернувся на Кіпр, де підписав контракт з "Анортосісом". У нинішньому сезоні виступав за ізраїльський клуб "Хапоель" (Беєр-Шева).

За матеріалами РБК-Украина

Зараз ви читаєте новину «Португальський півзахисник повернувся у донецький "Металург"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі