понеділок, 27 вересня 2021 07:53

Поразка Моуріньйо та повернення "нового Мессі": як зіграли суперники українських клубів у єврокубках

Поразка Моуріньйо та повернення "нового Мессі": як зіграли суперники українських клубів у єврокубках
Жозе Моуріньйо очолює "Рому" із 2021 року. Фото: REUTERS

Суперники українських клубів у єврокубках провели свої матчі у національних чемпіонатах.

Gazeta.uaзнайомить із їх результатами.

28 вересня "Шахтар" буде приймати "Інтер" на НСК "Олімпійський". Серії А команда Сімоне Індзагі розписала нічию із командою Руслана Малиновського "Аталантою" - 2:2.

Український футболіст записав на свій рахунок красивий забитий гол та гольову передачу. В кінці матчу за нічийного рахунку, "Інтер" не реалізував пенальті, а гол гостей скасували після перегляду ВАР.

Мадридський "Реал" втратив очки. Команда Карло Анчелотті не змогла перемогти "Вільярреал". Команди так і не змогли забити жодного разу. Гості вміло захищалися -0:0.

Кривдник "гірників" "Шериф" в гостях розгромив одного з аутсайдерів чемпіонату Молдови "Динамо-Авто" - 7:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бенефіс Гармаша: чому "Динамо" перемогло "Рух"

Наступний суперник "Динамо" німецька "Баварія"в рамках Бундесліги перемогла в гостях "Гройдер" -3:1.

Мюнхенці швидко забили два м'яча, але на початку другого тайму залишилися у меншості після вилучення Бенжамена Павара. Але змогли забити і третій гол в середині другого тайму. Господарі відповіли м'ячем престижу в кінці гри.

"Барселона" здобула очікувану перемогу. Каталонці вдома розгромили "Леванте" -3:0. Третій гол забив "новий Мессі" Атсу Фаті, який повернувся після травми.

"Бенфіки" здобула перемогу над "Гімараєшем" -3:1. Дубль на свій рахунок записав форвард збірної України Роман Яремчук.

Наступний суперник "Зорі" італійська "Рома" програла римське дербі "Лаціо" -2:3. Команда Жозе Моуріньйо відкрила рахунок, але потім пропустила тричі, в кінці матчу змогли повернутися у гру, але на більше не вистачило.

ЦСКА Софія здобув важку перемогу над "Левскі" -2:1, а "Буде-Глімт" в чемпіонаті Норвегії мінімально переміг "Волеренгу" -1:0.

У дев'ятому турі УПЛ "Динамо" розібралося із "Рухом" -2:0, "Шахтар" розбив "Верес" -4:1, а "Зоря" познущалася із "Дніпра-1" -4:0.

Кияни випереджають "гірників" на три очки на горі таблиці. "Зоря". піднялася на п'яте місце.

Зараз ви читаєте новину «Поразка Моуріньйо та повернення "нового Мессі": як зіграли суперники українських клубів у єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі