середа, 14 квітня 2021 00:32

Помста ПСЖ та прохід "Челсі": результати матчів 1/4 Ліги чемпіонів

Помста ПСЖ та прохід "Челсі": результати матчів 1/4 Ліги чемпіонів
Маурісіо Почеттіно зміг переграти свого візаві. Фото: Gettyimages.com

У 2-му матчі 1/4 Ліги чемпіонів ПСЖ вдома програв "Баварії" -0:1. Гра в Мюнхені завершилася перемогою французів -3:2. За рахунок виїзного голу парижани йдуть до наступного раунду. ПСЖ помстився "Баварії" за поразку у фіналі торішньої Ліги чемпіонів.

Що потрібно знати про гру на "Стад де Франc"?

Команди мали кадрові проблеми. Обидва наставники втратили частину провідних гравців через травми, дискваліфікації та коронавірус. Більше постраждала "Баварія", яка недорахувалася 6 футболістів на чолі із Робертом Левандовським.

"Баварія" намагалася домінувати на полі. Гості змушені були форсувати події та йти вперед, ПСЖ грав через контратаки.

2 різних тайми. Після перерви парижани дуже рідко атакували, сконцентрувавшись на обороні своїх воріт.

Неймар став головним невдахою матчу. Бразильський форвард втратив 5 хороших можливостей забити.

Неймар не реалізував 5 моментів


Гості не справлялися із Кіліаном Мбаппе. Лідер парижан завдяки швидкості та роботі із м'ячем перегравав захисників суперника.

"Баварія" покарала ПСЖ за марнотратство. Парижани у 1-му таймі мали знімати всі питання переможця матчу та пари, але не реалізували свої моменти. Мюнхенці змогли реалізувати 1 зі своїх небагатьох шансів. Після чого гра мала нервовий присмак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповів про альтернативу виїздного голу в футболі

Гостям не вистачало Левандовському. М'яч доволі часто бував у штрафному майданчику суперника, але завдати вирішального удару не було кому. Наставнику мюнхенців Гансі Фліку було ніким посилити гру.

Раціональний прохід ПСЖ. Маурісіо Почеттіно зробив ставку на результат, а не гру. Парижани звели до мінімуму всі ризики біля своїх воріт, сконцентрувавши увагу на нівелюванні гри суперника. "Баварія" нічого не могла зробити із кількісною обороною суперника та не завжди встигала за швидкими гравцями ПСЖ в атаці.

В іншому матчі дня "Челсі" мінімально програв "Порту" - 0:1. Але завдяки перемозі у 1-й грі - 2:0 - команда Томаса Тухеля йде далі. Обидві гри пройшли на нейтральному полі в Севільї.

14 квітня в інших матчах 1/4 Ліги чемпіонів між собою зіграють "Боруссія" ,Дортмунд – "Ман Сіті" та "Ліверпуль" - "Реал". Обидва матчі розпочнуться о 22:00.

Зараз ви читаєте новину «Помста ПСЖ та прохід "Челсі": результати матчів 1/4 Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі