пʼятниця, 06 червня 2008 13:05

Поляки рубають Баллаку голову і чекають на договірний матч Німеччина-Австрія (ФОТО)

Польська преса продовжує тиснути на збірну Німеччини, її футболістів та тренера.


Услід за публікацією газетою SuperExpress скандального колажа: тренер польської збірної тримає в руках голови Міхаеля Баллака та Йоахіма Льова, сьогодні інше видання Fakt виступило з новими скандальними звинуваченнями на адресу збірної сусідньої держави. Воно підозрює німців у змові проти поляків та "договірняку", яким, нібито, повинна стати остання зустріч "бундестіму" в підгрупі проти австрійців, повідомляє sportbox.


Fakt пише: "Скандал! Наші суперники не приховують того, що можуть домовитися про підсумок очної зустрічі. Така змова не є для нас несподіванкою".

Газета стверджує, що німці готові продати гру південним сусідам, щоб не випустити з підгрупи сусідів східних : "Тренерові збірної Польщі відомо про подібні чутки: якщо збірній Німеччини вдасться виграти першу зустріч у поляків, то потім вони без проблем домовляться з австрійцями".

Як підтвердження своїх аргументів, Fakt наводить приклад "договірного матчу" Німеччина-Австрія (1:0) на ЧС-82.

Відносно газети Fakt цікавий наступний факт: видання багате антинімецькими ескападами, видає польська філія берлінського видавничого будинку AxelSpringer.

Крім того, польські фанати розгорнули цькування гравців збірної Німеччини в Інтернеті. Зокрема, вони залишають образливі записи в "гостьовій книзі" сайту нападаючого збірної Німеччини Мірослава Клозе: футболіста, що народився в Польщі звинувачують в зреченні від польського коріння.

Зараз ви читаєте новину «Поляки рубають Баллаку голову і чекають на договірний матч Німеччина-Австрія (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі