понеділок, 14 червня 2021 21:14

Польща програла Словаччині

Польща програла Словаччині
Польщі забив Роберт Мак. Фото: Reuters

Збірна Словаччини в стартовому матчі на Євро переграла збірну Польщі – 2:1. У словаків відзначилися Шкріньяр і воротар Польщі Щенсний, на якого записали автогол. У поляків автором єдиного м'яча став Кароль Лінетті.

Польща майже увесь матч володіла ініціативою, але в першому таймі проґавила прохід Роберта Мака, який пробив у ближній кут. М'яч рикошетом від штанги й Войцеха Щенсного залетів у ворота. Поляки розклеїлися й у першому таймі більше не провели жодної змістовної атаки.

Натомість із початком другого тайму Лінетті після класного проходу Рибуся зрівняв рахунок не сильним, але точним ударом. Червоно-білі міцно захопили ініціативу й створили ще кілька нагод. Все це тривало до 63-ої хвилини, коли арбітр Хацеган вилучив за другу жовту картку Криховяка.

Майже відразу Шкріньяр після подачі кутового вивів Словаччину вперед. В останні хвилини Польща кинулася на штурм, мала кілька нагод, але гравці ніяк не могли влучити у ворота. Роберт Левандовський взагалі не мав жодного шансу.

Загалом збірна Польщі розчарувала. Не вразив Зелінський, не виручив Щенсний. Команда напередодні зміни поколінь і її зірка потихеньку закочується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чехія забила гол Шотландії з 45 м

В іншому матчі групи о 22-ій годині в Севільї зійдуться збірні Іспанії й Швеції. Іспанці найбільше вигравали Євро – тричі. Вони є рекордсменами разом зі збірною Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «Польща програла Словаччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі