вівторок, 08 липня 2008 16:20

Польща не претендує на українську частину матчів Євро-2012

Польська футбольна влада спростувала інформацію ЗМІ про те, що УЄФА планує забрати в України право на проведення низки матчів Євро-2012.

У заяві Польського футбольного союзу (ПФС) сказано, що ця організація не має ніякого відношення до заяв про те, що польська сторона готова провести на своїй території матчі Євро-2012, які повинні були пройти в Україні.

Напередодні польські ЗМІ розтиражували інформацію, згідно з якою УЄФА планує передати право проведення частини матчів Чемпіонату Європи 2012 року, що повинні бути зіграні в Україні.

ПФС різко засудив ці публікації, заявивши, що інформація надходила від неуповноважених осіб, а позиція Польщі в цьому питанні залишається незмінною - Євро-2012 повинне бути проведене згідно з паритетом, встановленим УЄФА раніше.

У заяві сказано, що національні федерації України і Польщі діють узгоджено, а безпідставні спекуляції ЗМІ можуть тільки нашкодити цій співпраці.

Організація і проведення Євро-2012 - завдання і для Польщі, і для України, сказано в заяві ПФС.

Днями польська Gazeta Wyborcza, посилаючись на свої джерела в УЄФА, повідомила, що у разі незадовільної підготовки України до Євро-2012 число матчів, запланованих спочатку, буде істотно скорочено - в Польщі будуть проведені матчі трьох груп. І лише поєдинки однієї групи будуть проведені в Дніпропетровську і Донецьку.

korrespondent.net
Зараз ви читаєте новину «Польща не претендує на українську частину матчів Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі