середа, 20 жовтня 2010 14:31

Поліція захистила "Рому" від власних вболівальників

Поліція захистила "Рому" від власних вболівальників
Римська поліція захистила футболістів клубу "Рома" від власних вболівальників. Увечері 19 жовтня після поразки від швейцарського "Базеля" в матчі Ліги чемпіонів (1:3) близько 50 фанатів "Роми" спробували дістатися до гравців, щоб "поговорити" з ними. Вболівальників зупинили поліцейські, повідомляє інтернет-видання tribalfootball.com.

Фанати намагалися прорватися до спеціального тунелю, по якому футболісти йдуть з поля до роздягальні. Пізніше поліцейські порадили гравцям "Роми" поїхати зі стадіону не на своїх автомобілях, а на клубному автобусі. Автобус залишив територію стадіону у супроводі поліцейського ескорту.

Після поразки від "Базеля" у "Роми", яка виступає в групі Е Ліги чемпіонів, залишилося три очки. Стільки ж очок набрали "Базель" і румунський ЧФР, а у мюнхенської "Баварії" - дев'ять очок. У 1 / 8 фіналу вийдуть дві найкращі команди.

У нинішньому сезоні "Рома" невдало виступає і в чемпіонаті Італії. У перших семи турах команда набрала лише вісім очок і посідає 13-е місце в турнірній таблиці.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Поліція захистила "Рому" від власних вболівальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі