середа, 16 грудня 2009 18:56

Пол Гаскойн знову взявся за чарку і бешкет

Пол Гаскойн знову взявся за чарку і бешкет

Колишня зірка англійського футболу Пол Гаскойн зазнав чергової нищівної поразки в боротьбі з пияцтвом. Протримавшись дуже довгий для себе термін, він знову напився і попав у поліцейську ділянку.

Екс-футболіст був затриманий минулої ночі в одному з районів Ньюкасла. Причиною цього кроку став стан живої легенди футболу. Втім, про жертви і руйнування не повідомлялося. Тепер йому загрожує штраф.

Примітно, що останнім часом Газза не пив. Він разом з колишніми партнерами Пітером Бірдслі і Аланом Ширером брав участь в матчах ветеранів, а перший для нього і зовсім став рятівником від спиртного.

Більш того, в холодильнику Пола весь цей час не було ні краплі спиртного - місце на полицях зайняли молоко і кефір. Але таку жорстокість організм алкоголіка витримав недовго. Тепер залишається одне питання, як же довго триватиме алкогольний марафон Гаскойна, якому, за його власними словами, було достатньо трохи кокаїну і літр джину, щоб боятися вийти з кімнати.

За матеріалами Gazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «Пол Гаскойн знову взявся за чарку і бешкет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі