четвер, 17 жовтня 2019 19:31

"Поки що я бачу тільки шоу" – екс-воротарів збірної України про нову владу

"Поки що я бачу тільки шоу" – екс-воротарів збірної України про нову владу
Рустам Худжамов вже 3 сезон захищає ворота "Маріуполя". Фото: з відкритих джерел

Колишній воротар збірної України,"Динамо" та "Шахтаря" Рустам Худжамов вважає, що на останніх виборах українці віддали перевагу популізму.

Про це пише "Спортарена"

"Людям одягли великий шолом на голову, у вигляді телевізійної картинки, формули Роттердам +, величезні зарплати анонсували. На наступний рік - я бачу, що ніяких змін по тарифах і підвищень зарплат не буде. Я висловлюю свою думку, і знаю, що 73% набіжать в коментарі і відпинають мене.

Поки що я бачу тільки шоу, закони, які вони пропонують внести про амністію для сепаратистів - це що таке? Ми 15 тисяч чоловік поховали заради чого? Кожен день хлопці гинуть, заради чого? Щоб знову дружити з ними? Я особисто не за це ", - розповів воротар в інтерв'ю "Sport Arena TV".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо Суркіс когось ударив в обличчя – значить, по ділу" - Андронов

Рустам Худжамов — український воротар клубу "Маріуполь". Вихованець школи "Динамо". Грав за "Харків", "Металіст", "Шахтаря". Провів 1 матч за збірну України.

Зараз ви читаєте новину «"Поки що я бачу тільки шоу" – екс-воротарів збірної України про нову владу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі