середа, 28 січня 2009 12:10

Погребняк відмовив "Блекберну"

Форвард пітерського "Зеніту" і збірної Росії з футболу Павло Погребняк відмовився від переходу в англійськоий "Блекберн", повідомляє інтернет-видання "Чемпіонат.ру". За словами агента гравця Олега Артемова, "Блекберн" - клуб недостатньо високого рівня для Погребняка.

У 21 матчі чемпіонату Англії сезону-2008/09 "Блекберн" набрав 21 очко. Команда, яка виявила бажання придбати Погребняка, займає 17-е місце в турнірній таблиці англійської першості.

Артемов відзначив, що у його клієнта були варіанти з переходом в англійський "Евертон" і німецький "Хоффенхайм", проте вони відпали. Інших пропозицій про трансфер Погребняка, за словами агента, не було. Раніше ЗМІ повідомляли, що Погребняком цікавилися англійський "Болтон" і німецька "Баварія".

В тому випадку, якщо до 1 лютого жоден клуб не встигне домовитися з "Зенітом" і самим форвардом про перехід, Погребняк залишиться в пітерському клубі. За словами Артемова, такий розвиток подій близький до реальності.

Контракт Погребняка з "Зенітом" закінчується в грудні 2009 року. В даний час йдуть переговори про продовження угоди.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Погребняк відмовив "Блекберну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі