четвер, 02 жовтня 2008 10:52

Погребняк не веде переговорів з "Баварією" - агент

Агент форварда пітерського "Зеніту" та збірної Росії з футболу Павла Погребняка Олег Артьомов спростував інформацію про переговори його клієнта з мюнхенською "Баварією". За словами Артьомова, ні він сам, ні Погребняк не спілкувалися з представниками німецького клубу. Про це пише газета "Спорт-Експрес".

Про переговори з "Баварією" Погребняк заявив в інтерв"ю іспанському виданню Marca, опублікованому 30 вересня 2008 року. Форвард розповів, що давно мріє грати за німецький клуб. Футболіст збірної Росії відзначив, що окрім "Баварії" йому подобається дортмундська "Борусія". Також Погребняк сказав, що він міг би успішно грати не тільки в німецькому, але і в іспанському чемпіонаті.

29 вересня радник президента "Зеніту" Костянтин Сарсанія заявив, що 24-річний форвард найближчим часом підпише з пітерцями новий контракт. Артьомов про плани Погребняка підписати нову угоду з "Зенітом" нічого не повідомив.

Зараз ви читаєте новину «Погребняк не веде переговорів з "Баварією" - агент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі