понеділок, 22 жовтня 2012 15:22

"Подаруємо Кучеру торт" - Хюбшман

"Подаруємо Кучеру торт" - Хюбшман
На зборах мешкаємо в одній кімнаті з Чехом - Хюбшман ФОТО: shakhtar.com

Півзахисник "Шахтаря" Томаш Хюбшман товаришує з голкіпером "Челсі" Петером Чехом. Про це футболіст розповів на традиційній передматчевій прес-конференції сьогодні на "Донбас Арені".

"Ми давно товаришуємо. Добре знаємо один одного. На зборах мешкаємо в одній кімнаті. Також дружимо сім'ями, наші діти спілкуються. Тому цей матч буде дуже цікавим для мене. Спілкувалися у збірній, але не розповідали один одному клубних секретів."

"Ти не був зрадником?", - жартує наставник "Шахтаря" Мірча Луческу.

"У футболі розберуться наставники, а результат матчу на нашу дружбу не вплине".

У жовтні "Челсі" забивав у ворота суперника чо чотири м'ячі. Відчуваєте у собі сили досягти позитивного результату у матчі з таким суперником?

"Думаю, ми не менше забивали. Містер вже сказав, що матч з чемпіоном — це велике свято для нас. Ми всі готуємося добитися у поєдинку позивного результату, який дасть нам можливість вийти з групи."

Томаше, скільки очок ви б хотіли набрати у матчах з "Челсі"?

"Шість".

Як привітаєте Олександра Кучера з днем народження?

"Сьогодні потиснемо руку. Можливо, подаруємо торт. Сподіваюсь, що справжнє свято буде завтра".

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Челсі" пройде у вівторок, 23 жовтня на "Донбас Арені". Пряма трансляція на телеканалі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Подаруємо Кучеру торт" - Хюбшман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі