четвер, 27 вересня 2007 09:37

Подальша доля Масси залежить від рішення Алонсо

У "Формулі-1" всі чекають, залишиться дворазовий чемпіон світу іспанець Фернандо Алонсо в "Макларені" чи все ж наважиться покинути британську стайню, повідомляє "Спорт-Експрес".

На даний момент у пелотоні залишилося декілька очевидних вакансій - в "Рено", "Вільямсі", "Тойоті", "Спайкері", "Суперагурі" і команді "Продрайв", яка дебютує в наступному сезоні. На загальну думку, жодна з них не може влаштувати Алонсо, якщо той зважиться залишити "срібні стріли", відносини з босами яких у іспанця стають все більш напруженими.

У разі, якщо Алонсо піде з "Макларена", єдиним, на загальну думку, вірогідним варіантом його працевлаштування стане контракт з "Феррарі". Тоді пелотон чекають серйозні зміни і, можливо, нова хвиля переговорів. У випадку, якщо цей перехід відбудеться, на ринку пілотів з"явиться новий серйозний гравець - бразилець Феліпе Масса, від напряму руху якого залежатиме доля всіх інших, виставлених на трансфер пілотів.

Зараз ви читаєте новину «Подальша доля Масси залежить від рішення Алонсо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі